Fast & Furious 8 en Guardians of the Galaxy vol 2 halen grof geld binnen 

Mark Hofman | 3 mei 2017
lifestyle

Foto: Universal Pictures

We hebben een lang en heerlijk weekend achter de rug in verband met Koningsdag, maar ook in de bios was het een feestje. We konden eindelijk genieten van Guardians of the Galaxy 2 en in combinatie met Fast & Furious 8 was er voor ons in ieder geval genoeg reden om af te reizen naar de bioscoop. En zo dachten bijzonder veel mensen, want er is een partij geld omgezet afgelopen weekend waar je eng van wordt. 

Grof geld voor Fast 8 en Guardians of the Galaxy 2 

Het is bijzonder dat Guardians of the Galaxy 2 al internationaal te zien is, maar in Amerika pas op 5 mei uitkomt. Toch heeft dit weinig invloed op het openingsweekend. De film wist, zonder de grootste markt voor bioscoopfilms ter wereld te betreden, al 101,2 miljoen euro om te zetten in het eerste weekend. En dat is nogal wat. De Amerikaanse, Chinese en Russiche premiere is aankomende week en daar wordt ook een flinke omzet verwacht. 

Een andere film die het heel lekker doet is, hoe kan het ook anders, Fast & Furious 8. De populaire franchise wist afgelopen weekend haar eerste miljard om te zetten, tijd voor een feestje dus. In Amerika heeft de film inmiddels 200 miljoen euro omgezet en wereldwijd komt de film uit op meer dan 1,1 miljard euro. Grof geld? Dacht het wel!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws