Netflix: vijf thrillers en horrorfilms die je zeker moet checken 

Mark Hofman | 6 mei 2017
lifestyle

Het is weekend en dat betekent dat je alle tijd van de wereld hebt om eens te gaan zitten voor een goede film. Je kunt uiteraard een dvd aanslingeren. Maar wie doet dat tegenwoordig nog? Netflix heeft een grote collectie aan keiharde films, zeker op het gebied van Thrilles en Horror. Maar welke films moet je zeker eens gezien hebben? Wij zetten 5 keiharde thriller/horror films voor je op een rij. 

#5 Hush 

Soms zit het even tegen in het leven, maar je kunt uiteraard ook overdrijven. In Hush zien we het verhaal van een dove schrijfster, die helemaal alleen in het bos woont. Alles gaat lekker en ze heeft het leven, ondanks haar doofheid, prima onder de knie. Maar alles verandert wanneer er opeens een gemaskerde moordenaar voor haar deur staat. Ze moet opeens rennen voor haar leven. 

#4 Unfriended 

Het leven is een stuk aangenamer met een stel goede vrienden om je heen. Wanneer je die gevonden hebt, wordt het des te moeilijker als één van die vrienden zich van het leven berooft. En net als je er een beetje mee hebt leren leven, verschijnt ze opeens in een videogesprek. Dat kan niet goed zijn. 

#3 The Call 

Wanneer er iemand wordt ontvoerd, schieten alle politie-eenheden te hulp. In The Call ontvangt één van deze agenten een telefoontje van het ontvoerde meisje. De twee praten tot de verbinding verbreekt en de agente belt terug. Iets wat ze niet had moeten doen, want het meisje wordt vermoord. De jacht naar de dader is begonnen. 

#2 Prisoners 

Tijdens Thanksgiving worden twee meisjes ontvoerd. De vader wordt gek en schakelt de politie in. Een lange zoektocht begint, maar wanneer het niet op lijkt te schieten, neemt hij het recht in eigen hand. 

#1 Side Effects 

Wanneer een vrouw psychische problemen krijgt, wordt er een medicijn voor haar voorgeschreven. Dit gebeurt met goedkeuring van haar Therapeut. Echter pakt het niet goed voor haar uit en doet ze iets verschrikkelijks. Dit zorgt voor grote problemen. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws