Zomerjob: langs alle Engelse festivals als dj en ijscoman 

Mark Hofman | 9 mei 2017
lifestyle

Yeo Valley is hard op zoek naar twee medewerkers voor een ijscowagen. De vacatures voor DJ en ijscoman staan op dit moment nog open. Het idee is dat je in het busje van Yeo Valley langs alle festivals gaat en iedereen, op unieke wijze, van een ijsje voorziet. Dé zomerjob van het jaar! 

Met een ijscowagen langs alle fesitvals in Engeland 

Met het busje van Yeo Valley ga je met zijn tweeën langs alle festivals met waaronder één ijscoman en één dj in de wagen staan. De twee krijgen een salaris van 24.000 pond en komen langs één van de beste festivals van het land. Klinkt als een droom die uitkomt nietwaar? 

MixMag sprak met de mensen van Yeo Valley en die noemen het zelf 'The best summer job ever'. De verkopers moeten echter wel weten hoe een sfeertje neer te zetten zodat klanten een unieke ervaring krijgen. Alleen wanneer je dat goed duidelijk kan maken ben je geschikt voor de job. 

Wil je jezelf opgeven? Dan kan dat! Je moet alleen wel ouder zijn dan 21 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Je bent vervolgens van juni tot halverwege september onderweg, maar werkt vijf van de zeven dagen per week. Wanneer er geen festival is, ben je aan het werk bij een ander onderdeel van Yeo Valley. 

Aanmelden voor de job kan hier. Je hebt tot 12 mei de tijd. 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws