A$AP Ferg ontwerpt bijzonder shirt voor Red Nose Day 

Mark Hofman | 14 mei 2017
lifestyle

A$AP Ferg gaat samen met Uniform, geld ophalen voor Red Nose Day. Het doel van deze dag is om geld in te zamelen om kinderen over heel de wereld te voorzien van basisbenodigheden. Echter gaat A$AP niet simpelweg langs de deur om geld op te halen, maar ontwerpt hij een bijzonder shirt. 

A$AP Ferg ontwerpt bijzonder shirt 

Het doel van Red Nose Day is om kinderen over heel de wereld te voorzien van basisbenodigheden. Denk hierbij aan eten, schoon drinkwater en medicijnen. Klinkt voor ons als doodnormaal, maar helaas is dat niet overal het geval. Hiervoor wordt geld ingezameld om minder kinderen in moeilijke situaties te laten verkeren. 

A$AP Ferg doet hier, samen met Uniform, graag aan mee en ontwerpt een bijzonder shirt. Het staat vol met kleurrijke en bijzondere tekeningen. Eén shirt kost je 28 euro en zorgt er direct voor dat Uniform niet alleen het geld naar Red Nose Day stuurt, maar ook een schooluniform naar een kind in Afrika stuurt. Dubbel zo'n goede actie dus. 

Wanneer je het shirt wil kopen moet je snel zijn, want er zijn maar een bepaald aantal shirt beschikbaar. Kopen kan via deze link

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws