Mannen, lopen jullie al in een 'Bro Romper'?

Mark Hofman | 16 mei 2017
lifestyle

Beeld: RompHim

Er gebeurt veel op het gebied van fashion. Voor mannen en vrouwen zijn de meest leipe outfits beschikbaar. Zo is nu is de 'Bro Romper'' in de handel. Vrouwen hebben al tijden jumpsuits en playsuits. Maar voor mannen was dit nog niet beschikbaar. Tot nu dan...

Playsuits voor mannen met de Bro Romper 

Vrouwen dragen al langer een broekpak (broek en shirt ineen). Mannen daarentegen moeten gewoon een broek aantrekken en daar een bijpassend shirtje of blouse bij vinden. Die dagen zijn echter over, want RompHim komt met de Bro Romper. De Bro Romper is niet anders te beschrijven dan een playsuit voor mannen. 

Het moet eerlijk gezegd niet gekker worden. Want hoe leuk het idee ook is: het ziet er toch niet uit? De combinatie van een bloes en broek ineen is er eentje waarover mannen zelf moeten beslissen. Maar ondanks de rits, lijkt plassen met zo'n pak ook geen prettige ervaring. Check hieronder beelden van de Bro Romper. 

 

Cold weather in #chitown be damned, it's #romphimseason. Great view of the #cubs taking on the #yankees from the #wrigleyrooftops.

A post shared by Original RompHim (@originalromphim) on

 

Ready to take #kentuckyderby by storm, these guys are off to romp. Meet you at the #mintjulep stand in the #infield.

A post shared by Original RompHim (@originalromphim) on

 

Heading into #coachellaweekend2 with our freshest new styles. Great for #pooltime, #festivalseason and everything in between.

A post shared by Original RompHim (@originalromphim) on

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws