Get your freak on dit festivalseizoen met Freaky Glasses

Partyscene Redactie | 18 mei 2017
lifestyle

Bij een goed festival hoort een stijlvolle festivalbril. Die komen in soorten en maten, maar zijn over het algemeen redelijk standaard. Dat is echt nergens voor nodig, want Freaky Glasses bewijst dat het design van een festivalbril lekker ver kan gaan. Wij lichten enkele unieke Freak Glasses-brillen uit zodat ook jij dit festivalseizoen ingaat met een eigentijdse en unieke festivalbril. 

Ieder z’n eigen trip met de caleidoscoopbril

De caleidoscoop is terug van eigenlijk nooit weggeweest. Dat je deze tegenkomt in een bril is wél iets nieuws. Dat is precies wat Freaky Glasses gedaan heeft met hun collectie caleidsoscoopbrillen.

De bril komt in diverse modellen waarbij elk model de drager weer een eigen uniek caleidoscoopeffect voorschotelt. Ook heb je de keuze uit diverse kleuren, verschillende vormen in brilglazen en een hoop verschillende frames, waaronder een stijlvolle houten frame.

Vanaf het strand de club in met clubmaster-brillen

Of je nu volop in de zon zit op het strand of helemaal losgaat in de club, met de Festival zonnebrillen kom je altijd stijlvol voor de dag. Geen wonder dus dat deze bril zeer populair is bij festivalpubliek.

Hoewel het model vaststaat, zijn de frames en de glazen in diverse kleuren beschikbaar. Zo is er dus een clubmaster-bril voor iedereen. 

Deluxe spacebril voor echte die-hards

Ga jij de club niet in zonder dat je je spacebril op hebt? Dan zijn de deluxe spacebrillen van Freaky Glasses helemaal jouw ding! Deze modellen zijn extra stevig, dus een flinke nacht clubbing of een heftig festival is geen probleem voor de spacebril.

Je hebt de keuze uit twee soorten effecten over het gehele assortiment, een rechthoekig space-effect en een spiraalvormig space-effect. Omdat het assortiment uit ontzettend veel verschillende kleuren frames en brilglazen bestaat, kan elke clubganger wel iets van zijn gading vinden. 

Een nerdbril voor de slimmekes onder ons

Haal jij je neus op voor Oh Oh Cherso en strooi je liever met wijsheid dan met bier? Ook dan kun je terecht bij Freaky Glasses. De nerdbril is zoals je verwacht met de naam ontworpen met een stevig frame en kan bij elke gelegenheid gedragen worden.

De nerdbril komt in diverse designs, van basic zwart tot modellen met meerdere kleuren. De glazen kennen geen sterkte, dus ook als je geen bril nodig hebt kun je er stijlvol uitzien.

Druk jezelf uit met een LED-bril

Wil je echt opvallen, dan kun je niet om het assortiment LED-brillen van Freaky Glasses heen. Ze leveren deze exclusief in Nederland en kennen een mooie prijs.

Ben je visueel ingesteld, dan is een programmeerbare LED-bril helemaal jouw ding. Wil je liever dat je bril het werk voor jou doet, dan kies je voor een sound activated LED-bril. 

Benieuwd naar bovenstaande modellen en andere unieke festivalgadgets? Neem dan een kijkje op Freaky Glasses.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws