VPRO zendt zaterdag documentaire over Ronnie Flex uit

Pieter Hiemstra | 23 mei 2017
lifestyle

Opnieuw een documentaire over een Nederlandse artiest! Nadat RTL4 een drieluik maakte over Armin van Buuren, zendt VPRO zaterdagavond een documentaire uit over Ronnie Flex. Het portret over de rapper is te zien op NPO3 om 21:20 uur. 

Tweede album

In deze documentaire wordt Ronnie geportretteerd tijdens het maken van een tweede album, dat binnenkort verschijnt. In de film zien we de rapper gedurende zijn zoektocht naar een muzikale identiteit. 'Privé is Ronnie een jongen die zich graag terugtrekt en alleen is te midden van alle mensen om hem heen. Een jonge artiest met grootse ambities, in een tijd waarin de concurrentie groter is dan ooit', aldus de VPRO in een officiële toelichting. 

LEES OOK: Ronnie Flex en BOEF droppen track!

Miljoenen views

Ronnie Flex gaat sinds zijn debuut in 2012 lekker. Zo won hij verschillende prijzen voor het album New Wave waar ook artiesten zoals Lil' Kleine, Jonna Fraser en Bokoesam op staan. Ook zijn collab met goede vriend en collega Lil' Kleine 'Drank en Drugs' ging twee jaar ongelooflijk goed met inmiddels 28 miljoen views op YouTube. Daarnaast doet zijn laatste wapenfeit 'Energie' het met 20 miljoen views op het videoplatform helemaal niet slecht. 

De trailer check je hieronder: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws