Bob Marley ijskoud in je mond!

Mark Hofman | 31 mei 2017
lifestyle

Ben & Jerry's weet de voedselmarkt met haar ijs al jaren te veroveren. Dit niet alleen door de kwaliteit van het ijs, maar ook door de bijzondere smaken. Zo heeft het merk afgelopen week wederom een bijzonder smaakje op de markt gebracht: Bob Marley's One Love. 

Ben & Jerry's maken Bob Marley ijs 

Om het reggae-icoon Bob Marley te eren, komt Ben & Jerry's met een bijzonder nieuw smaakje op de markt. De One Love icecream werd geintroduceerd tijdens een event bij Roxy in Los Angeles. Niemand minder dan Bob Marley's zoon, Ziggy Marley, trad op tijdens de bekendmaking. 

Het Bob Marley ijsje van Ben & Jerry's is er één met banaan smaak, gecombineerd met Karamel en Graham Crackers. In het ijsje zitten ook vredelogo's gemaakt van chocolade. Volgens Ziggy Marley is dat laatste gegeven een heel goed iets. 

'Het is heel simpel, maar je weet niet hoe belangrijk zoiets kan zijn. Een kind die dit ijs eet ziet het vredelogo en zal zich afvragen wat het is. Daar begint het verhaal over vrede. Het is dus meer dan een simpel ijsje.'

Het laat maar weer eens zien waarom Ben & Jerry's zo groot is als het is. O ja: het Bob Marley-ijs is ook in ons land verkrijgbaar!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws