Je Big Mac scoor je vanaf volgende week vanuit je luie stoel

Peter Güldenpfennig | 1 juni 2017
lifestyle

‘Effe snel langs de Mac’ is voor Amsterdammers volgende week niet meer zo’n gevleugelde uitspraak. Dan start de fast food-keten namelijk met een nieuwe dienst in samenwerking met UberEATS: McDelivery.

Je caloriebom laat je nu gewoon thuisbezorgen

Vanaf 6 juni start McDonald's de proef in drie restaurants: Amsterdam Spaklerweg, A’dam Albert Cuyp en Amstelveen Stadshart. Per 4 juli komen daar nog eens vijf restaurants bij, waaronder ook het filiaal in de Kalverstraat. Vrijwel alles op het menu is te bestellen, met uitzondering van dranken, ijshoorns, McBreak en voordeelmenu’s. Een bestelling kost je € 2,50.

Eerst Amsterdam, dan Nederland

De proef gaat van start in Amsterdam, maar het is wel de bedoeling dat heel Nederland snel volgt. Bestellen doe je via de app van McDonald's waarna een UberEats-koerier je eten bezorgt. Er is extra veel aandacht besteedt aan het vers houden van het calorierijke menu terwijl het bezorgt wordt. Zo hoef je niet bang te zijn dat je Franse friet koud je bakkes ingaat, deze blijven liggen bakken in het vet tot de koerier die je eten bezorgt daadwerkelijk bij het restaurant is om de bestelling af te halen.

Jammer dat de voordeelmenu’s niet te bestellen zijn, maar volgens Manu Steijaert, algemeen directeur van McDonald's Nederland, gaan er wel degelijk speciale kortingsacties komen voor McDelivery. Met korting je aderen dichtslibben is dus nog niet verkeken!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws