Deze zes items zijn essentieel voor elke clubber

Partyscene Redactie | 13 maart 2019
lifestyle

Je staat op het punt om richting club te gaan, gaaf! Maar wil je de avond goed doorkomen dan moet je of een heel voorzichtige clubber zijn of gewoon onze checklist volgen! 

1: Neem een kleine tas mee

Geld, ID-bewijs, make-up, noem maar op, het moet allemaal mee. Maar waar laat je het? In een tas natuurlijk. Neem nu geen handtas, daar wil je niet mee rondlopen. Neem een rugtas die klein is of desnoods een heuptas. Met dat laatste sta je misschien voor lul of wordt je aangezien voor een nineties raver, maar fuck it, je spullen zijn in ieder geval veilig aangezien je deze onder je shirt kan verbergen. 

2: Neem papieren zakdoekjes mee

Het is zomer en een verkoudheid kan niet verder wegstaan van de goede mood waarin je je bevindt, dus zakdoekjes? Je hoeft maar één keer gescheten te hebben in de trein waarna je erachter komt dat er geen WC-papier is om te weten hoe handig dit is. Dat niet alleen, zakdoekjes zijn handig met die baco over je shirt heen of whatever het is dat je hebt uitgekotst. Kortom, zakdoekjes zijn essentieel.

3: Neem een navulbaar flesje water mee

Goed gehydrateerd blijven is belangrijk, maar dat vergeet je al snel na je tiende biertje. Zorg daarom dat je een flesje water bij je hebt. Slimme clubbers zorgen dat deze navulbaar is zodat je de gehele nacht water binnen handbereik hebt.

4: Zorg voor contant geld, maar niet teveel

Een wijs man zei ooit eens: ‘Ga je naar New York, zorg dan altijd dat je twintig dollar op zak hebt. Dit is te weinig om er voor beroofd te worden en genoeg om een taxi te kunnen nemen wanneer je in de problemen komt.’ Gelijk heeft ‘ie en dat geldt net zo voor clubbing. Zorg dat je wat geld op zak hebt, al is het maar om een kapsalon te bestellen als je naar huis strompelt. Het helpt je ook wanneer je een taxi inspringt om uit vervelende situaties te komen. 

5: Niets mis met een schoon shirt

Een goed feest is vaak een zweterige aangelegenheid. Niets is kutter om met een nat shirt de club uit te wandelen. Voorkom dit, en neem een droog en schoon shirt mee om aan te trekken wanneer het tijd is om huiswaarts te gaan. Dat voorkomt ook dat je een koudje oploopt.

6: Powerbanks zijn voor pro’s

Een nacht feesten betekent ook dat je je telefoon niet kunt opladen. Lekker kut dus wanneer je een taxi wilt bellen en de accu in je smartphone is op. Voorkom dit met een powerbank. Ze kosten geen drol, nemen weinig ruimte in beslag en zijn een lifesaver wanneer je je smartphone het hardst nodig hebt. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws