E3 2017: dit zijn de conferenties die je tot nu toe gemist hebt

Peter Güldenpfennig | 12 juni 2017
lifestyle

Beeld: E3/Flickr

De E3, ‘s werelds grootste gamebeurs, is in full swing! Dus ja, het regent aankondigingen, verrassingen en helaas soms ook teleurstellingen. Geen tijd om elke conferentie te volgen? Geen probleem, we’ve got you covered!

De aftrap: EA

Een van de grootste  uitgevers ter wereld zorgde voor de aftrap. Uiteraard kregen we een en ander van Fifa 2018 te zien, maar EA had meer voor ons in petto. Een samenvatting bekijk je hieronder:

Microsoft maakt indruk met Xbox One X

Na EA waren de verwachtingen hooggespannen, want het was de beurt aan Microsoft. Een volledige introductie van Project Scorpio volgde met een officiële naam: Xbox One X. Een zeer krachtige console voor €499,-. Prijzig, maar dan heb je wel de krachtigste console die je kunt krijgen. De lancering volgt in november. Meer zien van wat Microsoft heeft aangekondigd? Check het hieronder:

Bethesda mikt op VR

Ook Bethesda besloot voor de kickoff van E3 een conferentie te geven. Met enkele van hun franchises zoals Doom en Fallout, mikten ze op virtual reality. Gaaf! Ook was er tijd voor Quake en The Evil Within 2. Check een recap hieronder:

Devolver parodieert E3

Devolver, bekend van ondermeer de Shadow Warrior-serie, pakte het anders aan. E3 staat naast games ook altijd in het teken van grappen en grollen rondom een industrie die zichzelf soms iets te serieus neemt. Devolver haakt hier prachtig op in. Hun conferentie kijk je hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws