Superheldenfilms verdienen betere verhalen volgens Mark Hamill

Mark Hofman | 14 juni 2017
lifestyle

Mark Hamill kennen we allemaal als Luke Skywalker uit de Star Wars-films, maar er is nog een job waar je de acteur van kunt kennen. Wat een groot aantal mensen namelijk niet weet is dat hij jarenlang de stem van The Joker heeft ingesproken. Dus ervaring met superhelden heeft de man, maar tevreden is hij er niet over. De verhalen kunnen namelijk stukken beter. 

Superheldenfilms verdienen betere verhalen 

In een interview met USA Today liet acteur Mark Hamill weten dat hij de verhalen van superheldenfilms niet sterk genoeg vindt. Het is een groot verbeterpunt volgens hem. 

'Ik weet niet wat er aan de hand is met superheldenfilms. Ze zien er fantastisch uit, maar ik heb het gevoel dat we oververzadigd aan het raken zijn. Daarom is een verhaal zo belangrijk. Ik wil betere verhalen.'

En Hamill heeft gelijk: we beginnen de films zat te worden. Warner Bros. heeft in de afgelopen jaren drie grote superhelden films uitgebracht, maar van succes was er niet bijzonder goed te spreken. Alleen de nieuwe Wonder Woman-film lijkt het beter te doen dan haar voorgangers, maar daar is al vrij snel te merken dat er meer werk verricht is aan het script. 

Wat denk jij? Moeten superheldenfilms meer tijd besteden aan het script of moeten ze blijven zoals ze zijn? 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws