In deze gestreepte shirts ben je dé man (of vrouw)

Mark Hofman | 22 juni 2017
lifestyle

We kunnen er niets aan doen, maar wanneer er iemand met een wit-blauw streepjesshirt aan komt lopen heb je het idee dat je met een matroos te maken hebt. Maar eigenlijk zijn die streepjesshirts helemaal zo slecht nog niet. Sterker nog: wij hebben er vijf gevonden die je van de zomer best aan kan trekken! 

Rag & Bone 

Hou je niet van kleine strepen op je shirt? Dan moet je zeker eens grote strepen proberen. De Rag & Bone van Mr. Porter weet dit namelijk als geen ander te combineren en het resultaat mag er zeker wezen. Dit is een shirt dat je makkelijk aan kan deze zomer. 

Prijs: €110

Mr. Porter

Estnation 

De Estnation weet de term 'streepjesshirt' een compleet andere betekenis te geven. Waar shirts normaal gesproken grote of kleine streepjes hebben, weet dit kekke ding de boel te combineren. Van boven naar beneden wordt er gespeeld met grootte en het resultaat is bijzonder tof. 

Prijs: €165 

FarFetch

Michael T-Shirt 

Op zoek naar een tof T-shirt met een zakje? Dan moet je zeker de Michael hebben van A.P.C. Dit shirt is één en al kwaliteit en heeft nog een toffe uitstraling ook. Deze kleur blauw maakt het net even minder matroos en het zakje maakt het nog eens extra casual. 

Prijs: €125 
APC

Oscar Color Block Cotton Jersey T-Shirt

Het is heel simpel: twee grote strepen, wit en blauw, een tof uiterlijk en zit heerlijk. Wat moet je nog meer? 

Prijs: €85
Mr. Porter

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws