Volg nu al je vrienden op Snapchat met ‘Snap Maps’

Ivo Mollemans | 26 juni 2017
lifestyle

Gebruikers van Snapchat hebben weer een nieuwe manier om te kijken wat de rest van de wereld aan het doen is. Met de zogeheten ‘Snap Map’ kunnen mensen ervoor kiezen om hun locatie zichtbaar te maken voor hun contacten en zo kun je ten alle tijden laten zien waar je je bevindt.

Snap Maps maken socialiseren nog makkelijker

Ook maakt deze functie het mogelijk om verhalen van andere personen te kunnen zien. Wanneer bijvoorbeeld veel mensen een snap aan ‘ons verhaal’ toevoegen van een festival dan kunnen buitenstaanders van over de hele wereld deze snaps ook zien als de persoon die de snap plaatst zijn of haar locatie op openbaar heeft staan.

LEES OOK: Welke headphones zijn geschikt voor jou? Doe de Teufel-quiz!

Het is dus een hele vernieuwende manier om op de hoogte te blijven van zowel je vrienden als de rest van de wereld. Het is hierdoor een leuke functie, maar tegelijkertijd misschien net iets ‘te’ voor de meesten. Volgens de makers van Snapchat gaat het hierbij niet om het volgen van je vrienden, maar het doel is om ervoor te zorgen dat je kan uitzoeken waar iets te doen is en waar je vrienden zich bevinden.

‘This map isn’t about where am I, it’s about where are my friends and what are they up to? It’s not about figuring out how to get to your destination, but about discovering where you want to go.’

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws