Spotify en Facebook Messenger slaan handen ineen 

Mark Hofman | 28 juni 2017
lifestyle

Het opzetten van de ultieme Spotify-playlist is niet aan iedereen besteed, maar wanneer je het met vrienden doet komt het al snel goed. Des te beter dus dat Spotify en Facebook Messenger de handen ineen slaan. De twee platformen werken samen om een groepchat te voorzien van de perfecte playlist. 

Spotify en Facebook Messenger helpen je met de ultieme playlist 

Om ervoor te zorgen dat jij en je vrienden de perfecte playlist voor de vriendengroep maken, slaan Spotify en Facebook de handen ineen. De twee starten een nieuwe functie in Facebook Messenger, waarmee je een groesplaylist aan kan maken. Alle leden van de groep kunnen nummers toevoegen een de playlist en zo is er voor ieder wat wils tijdens een avondje pils (Wat zegt 'ie dat mooi!). 

De nieuwe functie heeft de naam Group Playlists for Messenger gekregen en voegt het beste van twee werelden samen. Spotify zegt het volgende over de functie in een statement: 

'Ideaal voor feestjes, roadtrips of voor het ontdekken van nieuwe muziek. Group Playlists zorgt voor een nieuwe manier om gebruikers van beide platformen samen te laten werken en muziek te delen zoals nooit tevoren.'

In Facebook Messenger is het mogelijk om op de + te drukken en via daar in de speciale playlist terecht te komen. Selecteer wat nummers, drop het in de playlist en het feest kan beginnen. What a time to be alive! 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws