Voor $10.000 kan je nu een bikini gemaakt van pizza kopen

Ivo Mollemans | 8 juli 2017
lifestyle

Als je nog opzoek bent naar een nieuwe bikini voor deze zomer, een liefhebber van pizza bent en toevallig nog 10.000 dollar overhebt stop dan met zoeken. Restaurantketen Villa Italian Kitchen viert National Bikini Day op 5 juli namelijk met een wel hele bizarre actie.

De pizza-kini

Het bedrijf presenteerde onlangs namelijk de ‘Pizza-kini’, een bikini volledig gemaakt van, jawel: pizza. De Pizza-kini is ontworpen door food styliste Jessie Bearden en kost 10.000 dollar. Ze adverteren het product als volgt:

‘For just $10,000, we’ll set you up with our food stylist and help you get fitted for your own suit made from only the freshest ingredients, including homemade, hand-braided dough, 100-percent whole milk mozzarella cheese, sauce made from fresh California tomatoes and delicious pepperoni – all in honor of #NationalBikiniDay.’

LEES OOK: De eeuwige strijd: vet versus suiker

Of iemand ook daadwerkelijk zo gek is om het te kopen blijft nog maar de vraag. Er kan zoveel mis gaan met deze bizarre kleding dat het niet erg aantrekkelijk lijkt om hiermee naar het strand te gaan. Wat nou als iemand die langs je loopt toevallig honger heeft? En blijft de pizza heel als die nat wordt of valt het van ellende uit elkaar? Hoe dan ook, het is een grappig concept en degene die hierin durft rond te lopen verdiend een medaille.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws