Altijd water bij je op een festival? De universele partydop maakt het mogelijk!

Partyscene Redactie | 27 juli 2018
lifestyle

Festivals en party’s strijden al jarenlang om wat de beste manier is feestende bezoekers voor elk flesje water opnieuw naar de bar te laten lopen. Het begon met het dichtdraaien van kranen op WC’s en het is ook alweer even geleden dat we een flesje met dop kregen op een party of festival. 

Weg met verspilling met de universele dop voor waterflesjes

Laten we eerlijk zijn, niemand loopt continu op een festival rond met een open flesje. Sta je uit je dak te gaan voor het podium, moet je gaan letten op dat flesje water wat ook nogal prijzig is. Ook typisch: in de drukte slaat iemand je fles uit je hand voor de zoveelste maal. Overdreven? Wie herkent deze vijf nadelen van een fles zonder dop niet?

  1. Onbezorgd springen en dansen is er niet bij
  2. Er kan iets in je flesje vliegen
  3. Iemand kan iets in je flesje doen
  4. Het wachten in de rij bij de bar
  5. Het is lastig een open flesje mee te dragen dus meestal drink je ‘m dan maar in één keer leeg

De voordelen van de universele partydop

Alle vijf zeer irritant, maar helaas wel de realiteit op alle festivals vandaag de dag. Correctie: dit wás de realiteit. Want de universele partydop zorgt ervoor dat je gemakkelijk elk festival overleeft terwijl je continu water (of iets anders!) bij je hebt zonder dat je hierop hoeft te letten. Voor het gemak zetten we ook maar even de vijf voordelen van de partydop voor je op een rij:

  1. Hij is super licht en heeft geen scherpe randjes
  2. Hij past op alle waterflesjes
  3. Nu kun je op het toilet je flesje water bijvullen
  4. Hossen en hakken zonder morsen
  5. Je bent altijd voorzien van water, belangrijk!

Dus ga je graag naar festivals, dan is de universele partydop een onmisbaar item. Trouwens, niet alleen op festivals, de dop doet altijd wel dienst. Bijvoorbeeld op de camping of wanneer je je dop van je flesje verliest. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws