Motorola Moto E4 Plus: betaalbare kwaliteit

Partyscene Redactie | 28 november 2017
lifestyle

Een smartphone is onmisbaar: als telefoon én als camera. Want de beste camera is de camera die je bij je hebt, en laat dat nu meestal je smartphone zijn. Duur hoeft een smartphone ook niet te zijn, kijk maar naar de Motorola Moto E4 Plus. Deze smartphone biedt je alles wat je van een smartphone mag verwachten en stiekem een beetje meer. 

De Motorola Moto E4 Plus is gemaakt van aluminium en dat is naast fraai ook nog eens erg stevig. Fijn is dat je keuze hebt uit twee afwerkingen: Iron Gray en Fine Gold. Verder is het design afgerond maar toch stoer.

Mooie specificaties

Het scherm is met 5,5-inch lekker groot en kent een HD-resolutie. Met slechts één aanraking ontgrendel je het scherm waarna je razendsnel door al je favoriete apps bladert. Dit dankzij de quad-core processor die het toestel van kracht voorziet. De Motorola Moto E4 Plus ondersteunt ook 4G, dus kun je overal waar je maar wilt lekker streamen. En dat ook nog eens behoorlijk lang, want met de 5000 mAh-accu moet je het wel heel bont maken om met een lege accu te komen zitten.

Camera

Of je nu graag selfies maakt of de leukste festivalfoto’s wilt schieten, het is allemaal geen probleem. Aan de voorkant vindt je namelijk een 5MP selfiecamera voorzien van eigen licht. Aan de achterkant zit een 13MP-camera waarmee je ook met weinig licht de mooiste en scherpste foto’s schiet. Delen van je foto’s gaat uiteraard snel en gemakkelijk via diverse apps, zoals Instagram.

Fijne prijs

De Motorola Moto E4 Plus is een mooie en krachtige smartphone waarmee je ook nog eens prima foto’s kunt maken. Een ideaal en veelzijdig toestel dat ook nog eens vriendelijk geprijsd is.

Specificaties

  • Draait op Android 7.0
  • Voorzien van 5MP selfiecamera en 13MP-camera met autofocus
  • Grote 5000 mAh-accu met optie tot snelladen
  • Kent 4G-ondersteuning
  • Prettig geprijsd: € 179,99-

Meer info vind je hier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws