Tips voor de gadgetfreak

Partyscene Redactie | 12 juli 2017
lifestyle

Ze maken ons leven makkelijker en leuker, en dus houdt iedereen ervan: gadgets! Bij Megagadgets vind je een hoop bijzondere, leuke en handige gadgets. We hebben er een paar voor je op een rij gezet.

Cinema Lightbox

Maak nu je eigen quotes, boodschappen en teksten, met deze Cinema lightbox. De box heeft 3 rijen waar je één van de 84 letters en symbolen in kan schuiven.

• Geleverd met: 84 letters en symbolen
• Batterijen: 6 x AA excl.
• Lightbox met drie rijen

De lightbox bevat drie rijen voor al je leuke en inspirerende quotes, boodschappen en teksten. Deze lightbox is erg leuk als lamp maar ook praktisch om te gebruiken. Door de letters op de rij te schuiven maak je steeds nieuwe teksten. Mix en match de 84 bijgeleverde letters en symbolen zo vaak als je maar wilt.

De decoratieve box is zowel op te hangen als neer te zetten en te gebruiken bij verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld thuis of op je werk. Laat je creaties in het oog springen dankzij de heldere witte LED-verlichting.

Unicorn Powerbank

Leuke Emoji oplader in de vorm van een Eenhoorn die gemakkelijk in je tas past. Deze Eenhoorn oplader heeft een echte samsung batterij. Op deze manier kun je altijd snel je mobiele telefoon opladen als hij dreigt uit te vallen. 

• Met echte Samsung batterij
• Geschikt voor smartphones, camera's, mp3's etc.
• Capaciteit: 2600mAh

Voor de emoji liefhebbers hebben wij nu weer een superleuke nieuwe gadget. De eenhoorn oplader is een powerbank in de vorm van je favoriete emoji: de Unicorn! Wil je een leuke powerbank in plaats van zo een standaard balkvormige, dan is deze kleurrijke eenhoorn precies wat je zoekt.

Met deze handzame charger laad je eenvoudig je smartphone op terwijl hij in je tas of zit.

Solar Powerbank

Tot 5x je smartphone opladen met de Dual USB Waterdichte Solar Powerbank, die ook te gebruiken is als zaklamp en kompas.

• Super krachtige portable 10.000 mAh zonneoplader
• 2 verborgen USB poorten en 1 MicroUSB poort
• Geleverd met: handige carabiner & MicroUSB-kabeltje

Met de Solar Powerbank heb je echt overal altijd stroom, van het topje van de Mount Everest tot de meest ondoordringbare jungle in het Amazonegebied. Zolang er maar een beetje licht is laadt de accu vanzelf op. De accu heeft een ongekend hoge capaciteit waardoor jouw telefoon, camera en andere essentiële elektronische apparaten dagenlang zonder netstroom kunnen. Door de dubbele USB poort kun je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen.

Ook is deze powerbank waterdicht tot 1 meter, stof- en schokbestendig. Het komt er eigenlijk op neer dat onze nieuwste Solar Powerbank nagenoeg onverwoestbaar is. Hierdoor is het een onmisbare gadget voor elke reiziger. Met de handige minikompas en LED-zaklamp raak je nooit meer de weg kwijt. 

Verder bevestig je met de karabijnhaak eenvoudig de powerbank aan je tas, jas of broek, waardoor je hem nooit meer kwijt raakt.

Info: Megagadgets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws