Unlimited opslag voor je foto’s en video’s: SanDisk iXpand Flash Drive

Partyscene Redactie | 16 november 2017
lifestyle

Een vette party vastleggen op foto en video is natuurlijk te gek, maar het kost je behoorlijk wat ruimte op je smartphone. Dat hoeft echter totaal geen probleem te zijn met de iXpand Flash Drive waarmee je probleemloos de opslag uitbreidt van je iPhone. 

SanDisk iXpand Flash Drive

De drive is beschikbaar met een capaciteit van 16GB tot aan 256GB, meer dan genoeg om een vette party of zelfs meerdaags festival vast te leggen zonder dat je ruimte tekort komt. Dat betekent dat je altijd even dat filmpje of wat foto’s van je iPhone naar de flash drive kunt verplaatsen zodat je geen moment hoeft te missen wat je vast wil leggen. 

Slim ontwerp

Prettig is het ontwerp van de drive die maakt dat je deze gemakkelijk in je zak steekt. Dat niet alleen, er is ook rekening gehouden met mensen die hun iPhone bewaren in een smartphonecover. De Lightning-connector is namelijk bevestigd op flexibel materiaal dat gebogen zit. Je kunt de stick dus rustig in je iPhone laten zitten als permanente extra opslag.

Beveiligd

Slim is dat de drive geleverd wordt met encryptiesoftware waarmee je jouw bestanden kunt beveiligen. Zo zullen je foto’s en video’s nooit door ongewenste derde partijen gezien kunnen worden en dat is een prettig idee, zeker als het om zeer persoonlijke herinneringen gaat die je hebt vastgelegd. 

Altijd je content bekijken

Waar meeste flash drives dienen als tijdelijke opslag is dat bij deze wel anders. Je kunt foto’s en video’s direct van de drive bekijken en je hoeft bestanden dus niet eerst over te dragen naar een computer. De drive ondersteunt WMV, .AVI, .MKV, .MP4, en .MOV en zijn te bekijken door middel van de SanDisk-app op je iPhone. De app stelt je ook in staat om foto’s en video’s te sorteren en te cureren, dus je hoeft niet bang te zijn voor een serie slechte foto’s of genante selfies, die heb je zo verwijderd. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws