Deze app combineert Tinder en Spotify voor betere muziekkeuze

Ivo Mollemans | 17 juli 2017
lifestyle

Het is altijd feest wanneer je een nieuwe artiest ontdekt waar je nog nooit van hebt gehoord, maar waarvan de muziek je wel bevalt. Omdat er zoveel keuze is kan het soms moeilijk zoeken zijn naar precies dat soort muziek die je op dat moment wil horen.

LEES OOK: Tips voor de gadgetfreak

Refine combineert Tinder en Spotify

Gelukkig is er hulp! Althans, er is hulp voor house en techno luisteraars. De nieuwe app genaamd ‘Refine’ combineert Spotify en Tinder om zo nieuwe muziek voor je te ontdekken. Het principe is simpel: de app houdt zelf bij over welke muziek veel gepraat wordt op het internet en welke nummers worden gedraaid in clubs en op festivals. Die tracks worden via SoundCloud en Spotify in de app geladen en de gebruiker kan vervolgens naar links of rechts swipen wanneer hij of zij een nummer wel of niet leuk vindt. Op den duur wordt de muziek die je gepresenteerd krijgt steeds specifieker en het past dus steeds beter bij wat je zelf leuk vindt.

Download de App via de website van Refine of via de app store. Momenteel werkt de app alleen nog met house en techno, maar wiet weet welke uitbreiding het bedrijf in de toekomst gaat uitvoeren om ook andere genres erbij te betrekken.

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws