Bekijk hier de 8 beste trailers van Comic Con

Freek Minderman | 27 juli 2017
lifestyle

De San Diego Comic Con is een waar Walhalla voor nerds. Van anime tot videogames en van cosplay tot aankondigingen van nieuwe films, alles komt voorbij. Zo zijn er flink wat nieuwe films en series voorzien van speciale trailers om je in spanning te houden voor de daadwerkelijke release. We hebben de 8 meest spraakmakende trailers op een rij gezet.

8. The Orville

Wat gebeurt er als je Star Trek en The Office dronken met elkaar laat flirten en dit uitloopt tot een one-night-stand? The Orville is een nieuwe serie met deze twee elementen, welke in eerste instantie lichtjaren uit elkaar lijken te liggen. Gelukkig is het geschreven en gespeeld door Family Guy-bedenker Seth McFarlane, dus weten we dat er een nodige dosis goede humor op ons wacht.

7. American Horror Story: Cult

Een nieuw seizoen van de hitserie American Horror Story betekent natuurlijk een nieuwe setting. Dit keer is er rekening gehouden met de diepe angst voor clowns en killer bees. De trailer laat het gezoem horen en de choreografie van een leger aan bijen, maar dan vervangen door de meest creepy clowns die ze konden maken. Dit voorspelt een seizoen te worden waarbij je haren recht overeind zullen staan.

6.Pacific Rim: Uprising

Hoewel de eerste film niet echt een kaskraker was, hebben de gigantische mech bots van Pacific Rim wel een goede indruk bij fans achtergelaten. Daarom komt er nu een vervolg op de film, waarbij de Evangelion geinspireerde robots weer tegen alle Kaiju's gaan vechten die de wereld teisteren. De trailer vertelt ons niet meer dan dat je je op kan geven om mee te doen. Wij hebben al inschrijfformulieren aangevraagd.

5.The Gifted

X-Men komen ook ergens vandaan. Maar wat gebeurt er als de X-Men worden gevolgd door de regering en mutanten worden opgesloten en blijkt dat je eigen familie deze genen heeft? The Gifted is een post-X-Men serie, waarbij twee tieners hun krachten onder controle proberen te krijgen, terwijl ze vluchten met hun ouders. Plottwist: de vader van de tieners was een agent, die mutanten opspeurde en opsloot, totdat hij zijn familie verkoos boven zijn baan.

4.Ready Player One

Legendarische regisseur Steven Spielberg is terug in de sci-fi wereld met 'Ready Player One', waarin de hoofdpersoon een virtual reality game in gaat. Met de nieuwe technologieen tot onze beschikking komt dit beeld steeds sneller op ons af en wie minder dan Spielberg om ons te waarschuwen voor de gevaren van VR.

3.Stranger Things Seizoen 2

Na het onvoorspelbare succes van deze Netflix-original, is er zo snel mogelijk een nieuw seizoen gepland van deze 80's horror/sci-fi-thriller. Compleet met Amerikaanse iconische boegbeelden uit die tijd, zoals Dragon's Lair- en Ghostbusters-referenties. Het tweede seizoen belooft groter te worden dan de eerste.

2.Bright

Will Smith is een mens. Je zult nu wel geschrokken zijn van dit nieuws, maar in 'Bright' is dit slechts het tipje van de sluier. De Netflix-film speelt zich af in een Amerika waarin elven, orcs en mensen samenleven. En Will Smith is een menselijke agent met een orc als partner.

1.Justice League

Na de flop van Batman vs Superman wist DC zich weer op te pakken met Wonder Woman, welke wereldwijd werd aangeprezen als een feministische held die we nodig hadden. Nu is diezelfde Superman weg en wordt de wereld geteisterd door een criminele vloedgolf. Wie anders dan Batman om een groep van superhelden bij elkaar te verzamelen om te strijden voor het goede.

Noemenswaardige trailers

Natuurlijk zijn er een hoop andere trailers laten zien van onder andere Death Note, Thor: Ragnarok, The Defenders, The Inhumans, Kingsman: The Golden Circle en The Shape of Water.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws