Review: Pluggerz testen op Pussy Lounge

Kyra Bos | 3 augustus 2017
lifestyle

Als partyscene reporter mocht ik de Pluggerz Uni-Fit Music Premium testen. Als festivalliefhebber gebruik ik regelmatig oordoppen om mijn gehoor te beschermen, want niks is vervelender dan thuis komen na een feestje en zo’n akelige piep in je oren te hebben.

En waar kan je beter je oordoppen testen dan op een hardstyle feestje waar de BPM al sneller uitstijgen tot boven de 180. Op 10 juni ging ik naar 'Pussy lounge at the Park' waar onder andere Paul Elstak, Ruthless, Zany, Darkraver en Neophyte op de line-up stonden.

Verschillende groottes

Bij het uitpakken van de oordoppen was ik al blij verast. Mijn eigen oordoppen bestaan uit 1 siliconen dop, deze Pluggerz bestaan uit maar liefs 3 silicone doppen. Alle drie van verschillende groottes zodat hij in ieders oor past en je zelf kan regelen hoeveel geluid de oordoppen mogen doorlaten. Ik zag op de website dat de oordoppen in allerlei leuke kleurtjes verkrijgbaar zijn en ze worden met een opbergdoosje geleverd waardoor je ze makkelijk mee kan nemen.

De geluidskwaliteit

De oordoppen zijn gemakkelijk met de vingers inbrengbaar. In het begin voel je de oordoppen wel zitten, maar na een kwartiertje merk je niet meer dat je ze in hebt. Ook blijft de muziekkwaliteit gewoon goed. Uiteraard wordt de bass wel iets minder hard, maar dit is de bedoeling van oordoppen. Als je een gesprek met iemand voert, kan je diegene goed en duidelijk horen. Diegene moet wel rechtstreeks naar jou praten, mocht hij met zijn gezicht naar iemand anders gericht staan, dan wordt het al iets lastiger om het gesprek te volgen.  

De opbergdoos

Ik zou wel graag een aanpassing willen zien voor het opbergdoosje. Het doosje was te groot voor de oordoppen waardoor ze telkens een rammelend geluid veroorzaken. Ook wordt het doosje bij mij altijd gecontroleerd bij binnenkomst. Een plasticdoosje waarbij je direct kan zien wat erin zit zou handiger zijn. Maar dit zijn natuurlijk maar de kleine dingetjes. Het gaat om de oordoppen en die bevielen mij goed. Ik was super blij dat ik ze bij me had, voornamelijk toen Neophyte en Mad Dog de laatste harde beukers eruit gooiden.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws