Review: Pluggerz testen op Down The Rabbit Hole

Ben Copeland | 4 augustus 2017
lifestyle

Eerlijk is eerlijk: ik zag er best wel tegenop om de hele tijd met oordopjes rond te lopen op een festival. Ik vond het er altijd al niet zo sexy uitzien en bovendien leek het me gewoon heel onhandig. Maar ook ik moest eraan geloven. Als ik vooraan bij een podium sta om foto’s te maken naast de speaker, voel ik al dat m’n oren het zwaar hebben. Als de horrorverhalen van mensen met tinnitus (een continue piep in je oor) voorbij flitsen in m’n hoofd, besluit ik toch maar om ze in te doen.

De fitting

Afgelopen weekend maakte ik op Down The Rabbit Hole gebruik van een setje oordoppen van Pluggerz. De Uni-fit Music Premium oordoppen komen in een handig doosje, en je kunt ze gemakkelijk in je broekzak meenemen. Men denkt vaak dat als je oordoppen in hebt, je de muziek minder goed hoort. Als ik van die wegwerp oordoppen koop, dan klinkt de muziek inderdaad minder goed. Bij deze oordopjes had ik daar minder last van. Bovendien bleven ze goed zitten, wat voor sommige mensen met raargevormde oren niet altijd het geval is.

Aanrader

Zelfs helemaal vooraan, als de muziek van Oscar & The Wolf mijn oren in dreunt, hoor ik het nog prima. Overall zijn het hele fijne oordoppen en ik zou zeker aanraden om een setje te halen. Want echt, je hebt maar één paar oren en voor je het weet loop je met zo’n piep rond. Je ziet ze (bijna) niet en de muziek klinkt nagenoeg hetzelfde. Kun je de rest van je leven nog lekker van je oren genieten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws