Warm weer? Neem die duik met JBL

Partyscene Redactie | 6 augustus 2017
lifestyle

De zomer is wat weer betreft tot nu toe nogal… wisselend. Jammer, maar de temperatuur kan alleen maar omhoog gaan, toch? Dan is een duik in een meer, de zee, een zwembad of waar dan ook heerlijk, en nog beter met goede muziek. Dan komen de waterproof-speakers van JBL goed van pas. Wij zetten ze voor je op een rij!

JBL Pulse 3

De JBL Pulse 3 is een waterdichte, draagbare Bluetooth luidspreker met 360° surround sound en een aanpasbare lichtshow. De accu gaat twaalf uur lang mee dus meer dan genoeg voor een dag aan het water! Of je zet je eigen feest extra kracht bij door deze met JBL Connect te verbinden met andere apparaten die dit ondersteunen!

De Pulse 3 is nog niet verkrijgbaar, maar komt eraan dus hou deze site in de gaten!

JBL Flip 4

Met de JBL Flip ben je bij elk weertype toch voorzien van je favoriete muziek dankzij de duurzame afwerking. Ook deze is met JBL Connect met andere apparaten te verbinden. Tevens kun je er telefoongespreken mee voeren. Tip: doe dat niet wanneer je in het zwembad lig.

De Flip 4 kost je € 139,- en bestel je hier!

JBL Charge 3

Wil je naast een stevige sound ook nog extra devices opladen? Dan is de Charge 3 van JBL helemaal jouw ding! De accu gaat maar liefst 20 uur mee, meer dan genoeg voor een dag en nacht muziek! Ook hiermee kun je telefoongesprekken voeren en de speaker draadloos daisychainen via JBL Connect.

Bestel de Charge 3 hier voor € 165,-.

JBL Clip 2

Subtiel en draagbaar beschrijft de Clip 2 perfect! De accu van de speaker gaat acht uur lang mee en is te pairen met een andere Clip 2 voor een boost in volume van je favoriete muziek. Je bevestigt de Clip 2 overal waar je wilt met de geïntegreerde karabijnhaak en je kunt ‘em ook als speakerphone gebruiken.

Hier scoor je de Clip 2 voor € 59,-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws