Deze gasten krijgen die lach echt wel van John de Bever z’n gezicht

Partyscene Redactie | 23 augustus 2017
lifestyle

Met 10 miljoen views op YouTube heeft John de Bever genoeg te vieren. Bovendien is zijn campy hit het onofficiële volkslied van elke voetbalvereniging in Nederland geworden. Gefeliciteerd John! Wij zijn echter benieuwd wie die lach wel van z’n gezicht krijgt. Dit zijn vijf kanshebbers!

1. Deadmau5

Jezus, als er iemand is die die lach van John de Bever z’n gezicht kan vegen is het Deadmau5 wel. Hij hoeft er z’n stoel niet eens voor uit, waarschijnlijk zijn enkele tweets al voldoende om John de Bever praktisch aan het huilen te krijgen.

2. Het publiek van Defqon.1

Als er ergens op de wereld een dedicated publiek is, is het wel op Defqon.1. Liefhebbers van de hardere stijlen komen hier jaarlijks bijeen om een lang weekend te knallen op de vetste sets. Heeft John de Bever hier iets te zoeken? Dat dachten we van niet. Sure, er zal ook vast wel een verdwaalde John de Bever-fan op het festival afkomen, maar het merendeel van het publiek prefereert toch echt de kick boven de lach van John.

3. NWA

Als je ‘gangster’ zegt, zeg je eigenlijk ‘Eazy-E, Ice Cube, Dr. Dre, MC Yella & DJ Ren’. Eind jaren ‘80 zette zij Compton op de kaart met Straight Outta Compton, een legendarisch hardcore hiphopalbum waarop zij een no holds barred ‘fuck you’ riepen naar iedereen die hen dwars zit. Zij walsen compleet over John de Bever heen.

4. Johan Derksen

Heel de Voetbal Inside-studio stond te hossen op de hit van John. Behalve Johan Derksen. De beroepschagrijn kon niet genieten van de spetterende show die John weggaf. We vragen ons af of hij eigenlijk überhaupt wel ergens van kan genieten. 5 minuten in gesprek met Johan, en John lacht echt niet meer.

5. De president van Tsjetsjenië

Tsjetsjenië moet weinig hebben van homoseksuelen en dus heeft John weinig te zoeken in het land. President Ramzan Kadyrov interesseert het geen moer, die viert vrolijk zijn eigen heteronormatieve feestje in zijn land waar homoseksualiteit niet bestaat. Op de koffie gaan bij de beste zit er waarschijnlijk niet in voor John. Was dat wel het geval, dan zou hem het lachen toch wel vergaan. Kadyrov is nu niet bepaald de vriendelijkste, en tegenover homoseksuelen zal dat al helemaal niet het geval zijn. Maar goed, iedereen zou huilen wanneer je op de koffie moet bij zo'n lul.

Bonus: er zijn ook personen die wel te porren zijn voor (De) Bever. Frank Drebin, bijvoorbeeld.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws