Er komt een Batman spin-off aan over The Joker

Ivo Mollemans | 27 augustus 2017
lifestyle

Batman zelf heeft al een hoop films, maar zijn nummer 1 vijand The Joker helaas niet. Daar moet verandering in komen en dus zijn Warner Bros en DC in de beginfase van wat wel eens een succesvolle spin-off zou kunnen worden over het verhaal van The Joker.

Eigen film voor The Joker

Voor zover bekend is wordt Todd Phillips co-writer en dit doet hij samen met Scott Silver. Philips zal tevens regisseur zijn en samen met Martin Scorsese gaat hij de film produceren. Het idee is om een origin story van The Joker te maken. Door de tijd heen is hij al door de acteurs Jack Nicholson en Heath Ledger gespeeld en in ‘Suicide Sqaud' was het Jared Leto die de rol van deze schurk op zich nam. Jared Leto zal tevens terugkeren als The Joker in de opvolger van ‘Suicide Squad’.

LEES OOK: Stranger Things krijgt ook seizoen 3 en 4

Voor de film die nu geproduceerd gaat worden is de kans groot dat er weer een andere acteur aan te pas komt omdat ze nu een jonger iemand nodig hebben. Een ander onderdeel dat veranderd moet worden is de setting waarin het verhaal zich af gaat spelen. Het idee is nu om een jaren 80 omgeving te creëren. Waar de film zich precies in het DC universum gaat bevinden moet nog bepaald worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws