We testen de Universele Partydop

Mark IJsendoorn | 22 september 2017
lifestyle

Festivals doen hard hun best om je te laten betalen voor iedere slok water die je op hun terrein drinkt. Je eigen flesjes moet je bij de ingang inleveren, of tenminste de dop eraf draaien. Bij de bar zijn flesjes ook opvallend doploos. Erg vervelend, want dan moet je in één keer de hele fles leegzuipen of een uur stil blijven staan en paniekerig je flesje beschermen terwijl mensen om je heen staan te springen. En dus reageren wij door allerlei soorten flessendopjes mee te smokkelen in onze tas. Maar ook dat is onhandig, want niet alle doppen passen op alle flesjes.

Vandaar dat de Universele Partydop ons zo geniaal in de oren klinkt. Met deze siliconen flessendop kun je ieder flesje dichten en meenemen, zodat je water bij je kunt hebben en toch nog zorgeloos kan dansen en springen. Wij namen de Partydop mee uit feesten om hem te testen.

Een partydop voor alle flesjes

De lichte, flexibele Partydop kun je krijgen in roze en blauw, en omdat je hem als sleutelhanger kunt gebruiken zal de bewaking hem niet zomaar afpakken. Daarna haal je hem van je sleutelbos en druk je hem met gemak op je waterfles. Zo kun je onbezorgd dansen zonder dat je morst of er iets in het flesje vliegt en hoef je minder vaak bij de bar of de wc langs voor een beetje water. Inderdaad past de dop op alle soorten flesjes omdat hij van flexibele siliconen is gemaakt. Daardoor zit hij wel wat minder stevig op de fles dan een gewone dop. Zo kon iemand hem gemakkelijk jatten terwijl de fles in onze achterzak zat. De doppen vallen blijkbaar erg in de smaak.

De Universele Partydop is een handig hulpmiddel bij ieder festivalbezoek, maar kan ook op de camping of tijdens andere uitjes van pas komen als je een flessendop verliest.

Hier vind je meer info over de Universele Partydop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws