Waarom wachten op Call of Duty: WWII als Hell Let Loose veel vetter is?

Peter Güldenpfennig | 3 oktober 2017
lifestyle

In november komt de nieuwe Call of Duty die met het WO 2-thema terugkeert naar de roots van de serie. Supertof en iets waar we naar uitkijken. Er is echter een game waar we nog meer naar uitkijken. Enter Hell Let Loose, een game waar momenteel een Kickstarter voor loopt en die, eerlijk is eerlijk, even vet zo niet vetter is dan Call of Duty.

Hell Let Loose

In Hell Let Loose speel je met maximaal 100(!) spelers een echte simulatie, daar waar Call of Duty vooral een cinematografische game is. Dat betekent dat alles telt in Hell Let Loose. Je moet niet alleen zorgen voor een sterk offensief, maar ook de aanvoer van materiaal in de gaten houden en terrein veroveren waarmee je weer nieuwe tactieken kunt inzetten om de strijd te winnen.

Je kunt in Hell Let Loose kiezen voor een rol als infanterist, verkenner of tankcommandant. Elke rol is belangrijk in het winnen van de strijd en een goede samenwerking is dus ook noodzakelijk om te kunnen winnen. 

De game wordt op dit moment gefinancierd op Kickstarter en moet in 2018 uiteindelijk uitkomen voor Windows-systemen en via Steam. Met nog een kleine maand te gaan en een doelbedrag dat al voor meer dan 50 procent is gehaald lijkt het erop dat er een zeer stevige concurrent voor Call of Duty in de maak is. Zeker, in november spelen we Call of Duty, maar zodra Hell Let Loose het licht ziet schuiven we die game mooi aan de kant. 

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws