Bowers & Wilkins PX: noise-cancelling headphones met bewegingssensoren

Partyscene Redactie | 3 oktober 2017
lifestyle

Bowers & Wilkins legt de lat hoog met design en functionaliteiten in zijn headphones en de draadloze PX is hierin niet anders. De headphones reageren als het ware op jouw activiteit terwijl jij gewoon luistert naar je favoriete muziek.

Bowers & Wilkins PX

De PX is voorzien van noise-cancelling waardoor storend omgevingsgeluid geen vat krijgt op jouw favoriete tracks. Het materiaal van de headphones is licht, maar wel erg stevig, waardoor het apparaat best wat kan hebben. Bovendien kun je de PX platvouwen waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is. 

Gaaf is dat de PX reageert op je acties dankzij de ingebouwde sensoren. Wanneer je een schelp optilt omdat je wilt kunnen praten, stopt de muziek. Zet je deze weer op, dan speelt de muziek verder. 

De PX bedien je gemakkelijk met de bijbehorende PX-app. Hiermee schakel je tussen de ingebouwde omgevingsfilters die je ook handmatig kunt aanpassen voor de doorgifte van spraak. Tevens kun je je headphones met de app updaten.

De Bowers & Wilkins PX is verkrijgbaar in de kleuren Space Grey en Soft Gold voor een bedrag van € 399,-. Meer info vind je hier.

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws