Raar! Wit konijn zet Londens OV op stelten

Bart Remmers | 10 oktober 2017
lifestyle

Beeld: TWITTER/@JODUFFY91

Beest wordt gespot in metro en trein van Britse hoofdstad en is social media-hit

Sommige verhalen zijn zo weird dat je eerst honderd maal met je ogen moet knipperen wil je het geloven. Een voorbeeld van zo'n verhaal is dat van een wit konijn dat de laatste tijd steeds weer opdook in bussen en metrostellen in Londen.

Het konijn - model 'Alice in Wonderland' - werd onder meer gespot in een metro naar de wijk Hackney en de bus naar het Noord-Londens Holloway. Een baasje van het beest was in eerste instantie in de verste verte niet te bekennen.

Het reislustige konijn

De foto die Matt Hepburn tweette van het reislustige konijn is inmiddels al tienduizenden keren geliked en ook het konijnenkiekje van Jo Duffy is een social media-hit.

Een paar dagen later vond de eerste fotograaf Matt het baasje (hoe, dat vertelt deze hedendaagse mythe niet). Het zou gaan om een iets te relaxte hippie die zijn viervoeter vaker op pad stuurt. Rrrrright.

Kad Dodger en hond Boss

Overigens is het witte dier niet het eerste zelfstandig met de OV reizende mormel dat de media haalt. In 2011 was de bus in-en-uit-huppelende kat Dodger een sensatie en twee jaar terug zette de hond Boss uit Sydney het op een reizen.

Tsja, wat er allemaal van waar is, we weten het niet. Maar we moesten hartelijk lachen om het avontuurlijke konijn in de Britse hoofdstad.

Aanbevolen voor jou:
Mobile review: OnePlus 5T is het beste androidtoestel van...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws