Halloween vier je pas echt goed met deze 5 gadgets

Partyscene Redactie | 26 oktober 2017
lifestyle

Halloween klopt op je deur dus dat betekent dat je aankomend weekend overal terecht kunt voor creepy party’s en what not. Echter, net zo leuk is het om je familie en je huisgenoten de stuipen op het lijf te jagen of gewoon om je huis in de juiste sfeer te brengen. Daar komen deze vijf gadgets goed van pas!

Zingend skelet

We snappen dat Kensington pas echt eng is om tijdens Halloween te laten spelen, maar aangezien die band gelukkig buiten je budget ligt, is dit zingende skelet een goed alternatief. Hij danst, ziet er funky uit en zingt Rick James’ ‘Superfreak’ voor je. Vet toch?

Prijs: € 49,95
Scoor ‘em hier!

Dinosauruspak

Heb je wél geld, maar zie je Kensington alsnog niet zitten? Dan is dit dinosauruspak een goeie! Via een frame zit het pak gemakkelijk en beweeg je moeiteloos waardoor je iedereen een hartverzakking kan bezorgen. 

Prijs: € 5750,-
Scoor ‘em hier!

Skull Glass

Ben je meer het stijlvolle type, dan kun je deze Halloween niet zonder Skull Glasses. De glazen kennen een mooie schedelvorm waardoor een luxe drank drinken uit deze glazen net zo stylish als macaber is.

Prijs: € 3,95
Scoor ze hier!

Skull Decanter

Zijn de glazen hierboven je ding? Completeer deze dan met dit karaf waarin je de drank bewaard. Samen met de Skull Glasses heb je dan een hele mooie set om drank in te serveren.

Prijs: € 34,95
Scoor ‘em hier!

Rookmachine

Voor die extra Halloween-vibe is wat mist en rook gewenst. Van het weer in Nederland kun je echter niet uitgaan. Gelukkig is er deze rookmachine waarmee je precies de juiste toon zet. 

Prijs: € 49,95
Scoor ‘em hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws