Zo ziet de Spotify sex-playlist van Ivanka Trump eruit

Partyscene Redactie | 27 oktober 2017
lifestyle

Ivanka Trump, je weet wel, ‘de dochter van’, is een dame die nogal eens in de spotlights staat en niet alleen omdat ze ‘de dochter van’ is. Dit omdat ze niet bepaald lelijk is. Ze is getrouwd met Jared Kushner die eigenlijk wel bepaald lelijk is. Hoe dan ook, Ivanka kan het blijkbaar op Jared en daar hoort muziek bij!

Sex-playlist van Ivanka Trump

Dankzij the Huffington Post weten we nu wat Ivanka en Jared luisteren wanneer ze seks hebben. Verwacht geen stompende hardcore, dat gaat het stel blijkbaar te ver. In plaats daarvan staat de playlist vol met zoetsappige liefdesliedjes van John Legend, Bruno Mars en Adele. Niet heel spannend en avontuurlijk.

De playlist heet 991122 en refereert naar de kleur rood. Google it en je wordt gebombardeerd met foto’s van bloemen. Bovendien is de playlist net gecreëerd voor hun jubileum. Remember, het stel is al sinds 2009 getrouwd. En ze maken wel vaker playlists voor speciale gelegenheden. Dat kan alleen maar betekenen dat dit een sex-playlist is, hoewel de selectie wel heel braafjes aandoet. Het is wat ons betreft dan ook een recht-op-en-neer-playlist. Maar neem niet ons woord aan, lees in plaats daarvan een uitgebreide analyse van de playlist. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws