Avicii helpt mee aan nieuwe game voor de PS4

Ivo Mollemans | 1 november 2017
lifestyle

De focus van Avicii is vrijwel compleet verplaatst van live shows naar het maken van muziek. En hij heeft daardoor extra tijd om ook andere producten te kunnen verwezenlijken zoals een game voor de Playstation 4.

Avicii werkt met Playstation

Het spel ‘Invector’ is in samenwerking met Playstation gemaakt en Avicii heeft daarvoor zijn muziek beschikbaar gesteld. Volgens de omschrijving is ‘Invector’ een ritmisch spel geworden voor muziekliefhebbers die ervan houden om zo af en toe wat te gamen. De gemiddelde gamer dus. De spelers worden bij het spel uitgedaagd om op missie te gaan waarbij de onderdelen van verschillende nummers de rode draad in het avontuur volgen.

LEES OOK: Slecht idee #355: een reboot van Ace Ventura, Pet Detective!

In een persbericht liet Playstation weten waarom ze voor Avicii hebben gekozen:

“Avicii gave us access to his awesome music and his creative input regarding the overall experience of the game. This was extra valuable when we explored aspects of playing with friends, and in creating that feeling of partying at a concert with your closest mates.”

Er is tot nu toe alleen nog een trailer uitgekomen voor de aankondiging van het spel, en specifieke informatie over een releasedatum is nog onbekend. Check de trailer hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws