Dit is de Razer Phone: smartphone voor gamers en muziekliefhebbers

Peter Güldenpfennig | 2 november 2017
lifestyle

De grootste ergernis van elke smartphonegebruikers is ongetwijfeld de accu. Niets zo irritant als een lege smartphone midden op de dag. Helaas gebeurt dat snel als je veel muziek luistert of games speelt. Razer, fabrikant van gamingaccessoires, voelt je pijn en doet er iets aan met de Razer Phone.

Dit is de Razer Phone

Met de Razer Phone introduceren ze een smartphone die helemaal voor jou gemaakt is. Het  5.7-inch display met een refresh rate van 120Hz zorgt dat je smooth kunt scrollen en gamen zonder vertraging. Verder vind je een Qualcomm Snapdragon 835-CPU, 8GB aan RAM en 64GB opslag in het toestel.

Dat zijn al flinke specificaties, maar het toestel heeft nog meer voor je in petto waar je blij van wordt. Zo zorgen de speakers aan de voorkant, voorzien van Dolby ATMOS-technologie, voor een cinematische geluidservaring in tandem met het mooie display. 

Maak je graag foto’s? Dan kun je goed uit de voeten met de 12MP dubbele camera’s waarmee je zowel in kunt zoomen zonder zichtbaar kwaliteitsverlies of juist de brede lens kunt gebruiken voor groepsfoto’s.

We noemden al de accu, wat helemaal geen pijnpunt meer is bij de Razer Phone. Want met een inhoud van 4000 mAh zit je nooit meer met een lege accu.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer het toestel naar Nederland komt is nog niet bekend, maar Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië krijgen de Razer Phone op 17 november voor een prijs van 749 euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws