Mannen let op: Zo word jij nog aantrekkelijker!

Jesse Blokdijk | 25 november 2017
lifestyle

Casanova

Wij, de redactie Partyscene, zijn ook de beroerdste niet en daarom hebben wij speciaal voor alle mannelijke lezers een paar tips samengesteld om versieren nog makkelijker te maken. Let dus goed op en voor je het weet ben je een echte casanova!

1. Verzorg je nagels

Vrouwen vinden niets zo erg als vieze, onhygiënische nagels. Het is een duidelijk teken van onverzorgdheid en zou dus te allen tijden moeten worden vermeden.

2. Normaal autorijden

Ben jij een beetje rustig achter het stuur? Hopelijk wel, want vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot mannen die rustig rijden. Ze voelen zich zo veiliger. Om het helemaal af te maken raden wij aan om haar hand vast te pakken tijdens een lange saaie rit.

3. Stroop je mouwen op

Dit is de simpelste oplossing om zowel je gevoel voor stijl en je sportiviteit samen te brengen. Stroop de mouwen van je shirt tot net over de elleboog op om net wat stoerder over te komen.

4. Neem een hobby

Door te laten zien dat jij een passie hebt, geef je aan niet afhankelijk te zijn: jij redt je wel! Zo daag je ook haar uit om het beste uit zichzelf te halen. Dus ga gitaar spelen of beter nog, word de nieuwe Martin Garrix.

5. Aan de buitenkant lopen

Emancipatie of niet, veel vrouwen vallen op een man waarbij ze zich beschermd en veilig voelen. Dat gebeurt soms op heel onbewuste manier, zoals wanneer je haar aan de binnenkant van de weg laat lopen.

6. Zet een kastje in elkaar

Handigheid blijft iets waar veel vrouwen van smelten. Laat zien dat je zonder problemen een kast in elkaar timmert en je verovert haar zo.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws