Ik Hou Van Holland? Leuk, maar Linda, kijk eens naar deze spelshows

Partyscene Redactie | 23 november 2017
lifestyle

Jaja, lachen gieren brullen wanneer Ik Hou Van Holland weer op de TV is. Alles wat zo typisch Nederlands is wordt via diverse spelelementen komisch naar voren geschoven door Linda de Mol en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis. Chauvinistische televisie met een grappige rand zeg maar. 

Toch zou het leuk zijn als Linda de Mol of wie dan ook verantwoordelijk is voor de inhoud van het programma wat vaker naar Japanse spelshows zouden kijken. Want wat ze daar doen gaat wel wat verder dan een oude Chinese man die amper Nederlands spreekt liedjes na laten zingen. We hebben enkele van de grappigste en weirdste Japanse spelshows voor Linda de Mol op een rij gezet om inspiratie uit te putten:

AK Bingo

Wat is het: Japanse all-girl group AKB48 spelen meerdere spellen tegen elkaar waaronder trefbal. Worden ze geraakt, dan moeten ze een opdracht uitvoeren die van grappig naar ronduit smerig lopen.
Waarom moet Linda de Mol hier inspiratie uit putten: Omdat niets zo bevredigend is dan een bal naar het hoofd van Jeroen van Koningsbrugge.

Let’s Go To The End of The World!

Wat is het: Deelnemers worden de hele wereld over gezonden om opdrachten uit te voeren. 
Waarom moet Linda de Mol hier inspiratie uit putten: Omdat we ook van andere landen dan Holland houden.

Dero!

Wat is het: Deelnemers staan op een plank boven een bodemloze put die langzaam verdwijnt wanneer ze vragen fout beantwoorden. 
Waarom moet Linda de Mol hier inspiratie uit putten: Omdat we zeer benieuwd zijn hoe Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge presteren onder échte druk!
 

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws