iiyama komt met de superhelden onder de gamingmonitoren

Mark IJsendoorn | 29 november 2017
lifestyle

Een echte gamingmonitor is voor een fanatieke gamer van onschatbare waarde. Waarom? Omdat een snelle reactietijd van je scherm net het verschil kan maken. Omdat een lage framerate en een stotterend beeld je niet alleen uit je concentratie kunnen halen maar ook hoofdpijn veroorzaakt. En omdat je alle details en kleuren wil kunnen zien. De twee nieuwe gamingmonitoren van iiyama voorzien daarin op een erg toffe manier.

Nieuw bij iiyama

Monitorfabrikant iiyama komt met een tweetal nieuwe monitoren speciaal voor de gamer: de GB2730QSU, die je van iiyama ook ‘Silver Crow’ mag noemen, en de GB3266HS, ook wel bekend als ‘Gold Phoenix’. Overdag uitstekende en betaalbare beeldschermen, ‘s nachts superhelden.

De superhelden van iiyama

Die superheldennamen zijn verdiend, want de specs zijn indrukwekkend. De 27” Silver Crow is de serieuze badass van de twee, met een resolutie van 2560 x 1440, een reactietijd van van 1ms en een refresh rate van 75Hz. De Gold Phoenix heeft een iets minder indrukwekkende resolutie van 1920 x 1080, een reactietijd van 3ms en een refresh rate van 144Hz. Maar deze monitor heeft zijn eigen luxueuze voordeel: een curved scherm van maar liefst 32”. Zo zit je echt middenin de virtuele omgeving waar je tegenstanders in neerknalt.

Beide beeldschermen worden vandaag gelanceerd, met adviesprijzen van €299 voor de Silver Crow en €399 voor de Golden Phoenix.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws