Met deze Heineken hebbedingetjes ben je helemaal voorbereid op de feestdagen

Partyscene Redactie | 7 december 2017
lifestyle

Heineken brengt de sfeer erin tijdens de feestdagen, met de limited edition Heineken Magnum fles en de gratis Heineken Feeststrik.

Drink je liever een koud biertje tijdens het kerstdiner dan die lauwe rode wijn? De Heineken Magnum fles staat zeker een stuk feestelijker op de kersttafel dan een gewoon bierflesje, er zit ook nog eens 1,5 liter bier in. Zo heb je een heerlijk verfrissend Heineken moment tijdens het kerstdiner.

Strik erom, feest!

Voor echte gangmakers geeft Heineken een gratis Feeststrik bij iedere krat weg. Een leuk cadeautje waarmee je stijlvol voor de dag kunt komen. Er zijn twee verschillende van deze fashion items, en iedere versie heeft een eigen verrassing. Met strik nummer één kun je extra indruk maken op je schoonfamilie, want aan de achterkant zit namelijk een flesopener verborgen. Zo open je op een verrassende manier een biertje, ideaal voor de ultieme partytrick. Daarnaast is er de Heineken feeststrik met knipperende lichtjes, waarmee je een ongemakkelijke stilte ongetwijfeld meteen doorbreekt. Of nog ongemakkelijker maakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws