De 7 beste hebbedingetjes om cadeau te doen

Partyscene Redactie | 12 december 2017
lifestyle

De feestdagen zijn in volle gang, dus het zou zomaar kunnen dat je nog op zoek bent naar een tof of grappig cadeau voor een vriend, vriendin of familielid. Wij helpen je graag een handje. Check deze toffe gadgets en cadeau-ideeën.

Waterproof Sport Speaker

Deze simpele draadloze Bluetooth-speaker is ideaal voor kanjers die door weer en wind naar school of naar het werk fietsen. Hij is waterdicht, dus een regenbui kan hij makkelijk aan. Bovendien kun je hem gemakkelijk aan je stuur of je tas knopen. Zo kun je lekker naar je favoriete muziek luisteren terwijl je op de fiets zit of aan het sporten bent.

Bier Chill Stick

Of je nu een trage bierdrinker bent of er zo veel flesjes doorheen jaagt dat je er geen ruimte voor hebt in je koelkast, deze Bier Chill Stick komt misschien handig uit. Bewaar deze sticks in je vriezer en zet ze daarna in een fles lauw bier, en binnen no time is je biertje weer lekker fris.

Snap Together LP-frame

Ken je een echte vinyl-fan, dan is dit een perfect kerstcadeau. Met dit in elkaar klikkende lijstje zijn LP-hoezen namelijk gemakkelijk aan de muur te hangen. Ideaal, want de gemiddelde platenfanaat zal maar wat graag pronken met zijn collectie.

Stormtrooper shotglas

Voor de Star Wars-fans onder ons (die boven de 18 zijn) is dit shotglas in de vorm van een stormtrooper een leuk hebbedingetje.

Universe2go

Augmented reality begint steeds meer interessante toepassingen te krijgen, en Universe2go is misschien wel een van de leukste. Download de app, klik je telefoon in de bijbehorende bril en bekijk de sterren om precies te zien wat er allemaal aan de hemel staat. Je leert de sterrenbeelden, planeten en andere hemellichamen in een oogopslag kennen. Zo zie je de namen van alle objecten aan de hemel en kun je 3D-beelden oproepen van verschillende objecten in het universum. Leuk en leerzaam.

Creatieve cocktailglazen

Wil je een hippe cocktailparty organiseren, probeer dan eens wat anders dan de standaard glazen. Neem deze hippe glazen in de vorm van gloeilampen bijvoorbeeld. Zet je die voor je gasten neer tijdens een feestje, dan scoor je zeker punten voor creativiteit. Zo krijgt een simpel drankje meteen een leuk effect. Natuurlijk zijn ze ook leuk om cadeau te doen.

Samurai keukenmessen

Deze keukenmessen in de vorm van samoeraizwaarden zijn een wel erg tof cadeau voor vrienden of vriendinnen die graag in de keuken staan. Zo maak je wok en sushi in stijl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws