GOGO lanceert GOGO tv

Partyscene Redactie | 13 december 2017
lifestyle

GOGO Jongerenreizen is de grootste jongerenreisorganisatie van Nederland. Al meer dan 25 jaar regelt GOGO jouw ultieme zomervakantie. Iedere zomer brengt GOGO jongeren tussen de 16 en 26 jaar naar de allertofste feestbestemmingen van Europa. Denk aan Lloret de Mar, Mallorca, Chersonissos, Sunny Beach en Albufeira.

GOGO heeft zoveel leuke video’s dat het vorige maand officieel een eigen YouTube kanaal heeft gelanceerd: GOGO tv. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten op GOGO tv?

Reisreporters

GOGO Reisreporters Sara Ras, Kaj van der Voort, Moïse Trustfull en Stefan de Vries zijn afgelopen zomer naar Kos, Albufeira en Chersonissos afgereisd om Destination Reports op te nemen. In deze Destination Reports nemen zij jou mee naar de bestemming en laten zij jou alles zien wat hot en happening is op de leukste GOGO partybestemmingen.

Concentrate

Ook Concentrate was afgelopen zomer mee op vakantie met GOGO. De Concentrate crew bestaat dit jaar uit Kaj Gorgels, Bobbie Bodt, Thomas Cox, Stefan Jurriëns, Kaj van der Ree, Holly Brood en Nesim Najih en zij houden iedere week een SUMMERFIGHT in Chersonissos. In de afleveringen ontvangen zij bekende Nederlanders als Monica Geuze, Donny Roelvink, Soy Kroon en Ferry Doedens waarmee zij in teams tegen elkaar strijden. 

Naast hun Summerfight was de crew van Concentrate ook in Cherso om een aantal GOGO gasten te verrassen. En dat doen ze ieder geheel op eigen wijze. In de video van vandaag zie je wat je op deze topbestemming naast lekker feesten nog meer heel goed kunt doen op Kreta. Sit back, relax & check de nieuwste Concentrate video op GOGO tv!

Like en abonneer

Like en aboneer je op GOGO’s YouTube kanaal en krijg 2 keer per week de avonturen van Concentrate, de GOGO Reisreporters of een andere vette video op je beeldscherm! 

Check www.youtube.com/user/GOGOjongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws