Kooptip: Met SanDisk iXpand Base maak je simpel een backup van je iPhone

Peter Güldenpfennig | 14 december 2017
lifestyle

Je iPhone is een essentieel onderdeel van je dagelijkse leven. Je houdt er je agenda mee bij, al je contacten staan er in opgeslagen en staat ook bol van de foto’s en films. Al deze informatie en herinneringen wil je wel veilig opslaan en bewaren. Daar komt de SanDisk iXpand Base bij om de hoek kijken, een handig apparaat om je iPhone mee op te laden en tegelijkertijd een backup te maken van al je herinneringen.

De SanDisk iXpand Base is een stijlvolle pad met een rubberen laag waar je je iPhone veilig op kunt leggen. Doordat deze compact is vormgegeven past ‘ie goed op je nachtkastje of je bureau. Bovendien kun je er ook netjes je Lightning-kabel mee opbergen.

Veilig bestanden opslaan

Terwijl je je iPhone oplaadt, maakt de iXpand Base een backup van al je contacten en bestanden zonder dat je hier omkijken naar hebt. Bovendien is het zeer gemakkelijk om je bestanden vanaf de  iXpand Base weer terug te zetten op je huidige of nieuwe iPhone. Je hoeft je iPhone slechts aan te sluiten en in de  iXpand Base-app voor ‘restore’ te kiezen en je kunt weer bij je bestanden.

De iXpand Base kun je vervolgens aansluiten op een MacBook of een Windows-computer om bestanden mee op te slaan of bestanden te verplaatsen. Zo creëer je ruimte op je iPhone om nieuwe foto’s en video’s te maken en hoef je je eigenlijk nooit meer zorgen te maken over genoeg opslagruimte.

Op de iXpand Base vind je een SD-poort waarin een SD-kaart geplaatst wordt. Deze wordt met de iXpand Base gelverd, dus je kunt direct backups maken en je iPhone opladen na aanschaf.

Snel laden

Erg prettig is dat de iXpand Base razendsnel laadt met 15W. Je hoeft dus nooit lang te wachten voor je accu is opgeladen en een backup is gemaakt van je bestanden. Sluit je iPhone aan en voor je het weet kun je weer op pad met een volle accu terwijl je weet dat al je herinneringen veilig zijn opgeslagen.

Voor iedereen een geschikte SanDisk iXpand Base

De iXpand Base is verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden aan opslag, van 32GB tot aan 256GB, dus hoeveel ruimte je ook nodig hebt, er is altijd een geschikte iXpand Base voor jou beschikbaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws