Snapchat maakt delen van content buiten app mogelijk

Ivo Mollemans | 28 december 2017
lifestyle

De groei van Snapchat stagneert, maar het bedrijf is niet van plan om zomaar te stoppen. De concurrentie van Instagram’s story-functie heeft merkbare gevolgen voor Snapchat, maar een nieuwe functie moet daar verandering in gaan brengen.

Snapchat voert veranderingen door

Met ‘Stories Everywhere’ gaat Snapchat het mogelijk maken om de stories die je post ook buiten de app te delen. Hierdoor is de content die je maakt niet meer alleen toegankelijk voor iedereen die je hebt toegevoegd, maar ook voor personen daarbuiten als je dat wil. Eerdere updates van Snapchat voorzagen de app al van de mogelijkheid om foto’s en video’s die bij bepaalde evenementen of locaties gemaakt zijn door verschillende gebruikers te combineren en daar wordt nu verder op gebouwd.

LEES OOK: Maak de perfecte selfie op elk feest met de ASUS ZenFone 4 Selfie

De nieuwe update gaat het mogelijk maken om stories ook te kunnen bekijken buiten de app op verschillende andere plekken op het internet. Op de planning staat ook een nieuw ontwerp voor 2018 dat gebruiksvriendelijker moet zijn. Er zullen dus flink wat dingen gaan veranderen aan de app om het hoofd boven water te kunnen houden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws