Barmannetje pesten? Bestel dan vooral deze drankjes...

Bart Remmers | 27 december 2019
lifestyle

De vijf meest irritante versnaperingen die je aan de bar kunt bestellen

Wellicht heb je nog een gigantische kater van de afgelopen kerst, maar de kans is groot dat je binnenkort gewoon weer aan de bar wat drankjes staat te bestellen voor je maten en jezelf.

Kroegen en bars zijn dol op klanten, maar toch zijn niet alle bestellingen even populair bij de man of vrouw achter de bar. Welke 5 drankjes worden gevreesd door de overwerkte shaker of schenker? Elena Alvarez, bartender van een hippe tent in Iowa, vertelde het Business Insider.

Long Island iced tea

Deze klassieke cocktail bestaat uit talloze ingrediënten waarvan precieze hoeveelheden het glas in moeten. 1 zo'n cocktail maken is een tijdrovend werkje en is dus vervelend op een drukke avond.

Mojito's

Ook deze populaire cocktail is een nachtmerrie voor de cocktailmaker. Niet alleen vanwege de complexe samenstelling, maar vooral ook omdat je er vieze plakhanden van krijgt.

Margarita's

Een margarita is nu eens geen ingewikkelde cocktail om te maken. Enige vervelende is wel dat het drankje 20 seconden lang moet worden geschud. Mega-irritant in een volle kroeg.

'Verras me maar!!!'

De meeste mensen achter de bar krijgen direct enorme jeuk bij dit verzoek. Ze hebben wel meer te doen dat even een cocktail voor je te verzinnen. Zeg nu maar gewoon wat je wilt!

Guinness

Op vijf het enige biertje. Nou ja, biertje... Het bruine Ierse spul kan maar op 1 manier worden getapt: heeeeeeeeel langzaam en met beleid. Sta je daar met een enorme rij aan je bar.

Hoe het wel moet, zo'n drankje bestellen aan de bar? In het filmpje enkele handige tips...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws