De leukste activiteiten in Albufeira

Partyscene Redactie | 5 januari 2018
lifestyle

Wil jij net als GOGO Reisreporters Stefan en Moïse aankomende zomer Albufeira onveilig maken? Naast eindeloos feesten in de kroegjes in Oud Albufeira of op de Strip in Nieuw Albufeira, kun je hier nog veel meer uit je vakantie halen. Pak je bucketlist er maar vast bij want deze activiteiten mag je niet missen:

Watersporten

Vermaak in en op de mooie, kristalheldere Atlantische oceaan. De wateren van Albufeira staan er om bekend dat ze prachtig zijn om in te duiken. Ga jij Nemo spotten? Of ben je een thrill seeker en ga je de zee op met een jetski of met een banaan achter een speedboat?

Aquashow

Ook zoetwater adrenaline junkies komen aan hun trekken! In de buurt van Albufeira ligt een groot waterpretpark; Aquashow. De verschillende hoge waterglijbanen en andere spectaculaire, natte attracties staan garant voor een waanzinnige dag!

Relaxing Cruise

Uiteraard wil je na al dat watergeweld wel een beetje chillen. En dat kan! Tijdens de Relaxing Cruise kun je lekker een beetje bruinbakken terwijl je aan een drankje sipt. Het anker wordt regelmatig uitgegooid, zodat je een verfrissende duik kunt nemen in het helderblauwe water. Vanuit de jachthaven worden ook excursies gemaakt met een catamaran langs de Portugese kustlijn en kun je dolfijnen spotten aan boord van een speedboot. 

Jeepsafari

Stoer jump jij tijdens je vakantie in die 4-wheel drive om vervolgens met wapperende haren en samengeknepen billen door de Algarve te scheuren.

Spoel het stof van je af in het frisse water tijdens een van de stops, laat die typisch Portugese lunch goed smaken en bereid je voor op het schieten van mooie vakantiekiekjes.

Surfari

Schuilt er een surfdude of surfchick in je? In Albufeira laat je je inner surfer helemaal los en spring je dankzij je surfleraar in no time op de plank. Of je er ook op blijft staan is natuurlijk een tweede, maar het magische gevoel wanneer je met je surfplankje weer de zee in peddelt is onbeschrijfelijk.

Al een beetje indruk maken op je surfcrew? Knal er dan wat surf slang tegenaan als: bro, dude, betty (surfbabe), sweet, rad (extra sweety). Met je surfboard onder je arm natuurlijk.

GOGO tv

Bekijk dit en meer ook in de nieuwste video op GOGO tv: www.youtube.com/user/GOGOjongerenreizen/

Zin gekregen om dit lijstje helemaal af te werken of uit te breiden? Bij GOGO boek je de mooiste villa’s, chillste appartementen en best gelegen hotels in Albufeira!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws