Deze onderbroek beschermt je ballen tegen straling van je smartphone

Partyscene Redactie | 1 april 2018
lifestyle

De Consumer Electronics Show (CES) is van start gegaan in Las Vegas. Op deze jaarlijkse beurs worden de nieuwste gadgets en de vetste tech geïntroduceerd. Tuurlijk, smartphones en notebooks, dat hebben we allemaal al gezien. Op de beurst tref je echter ook meer weirde shit. Zoals deze onderbroek die je ballen beschermt tegen wifi-straling.

Nooit meer kokende ballen

Volgens sommigen is je smartphone in je broekzak dragen zoiets als je ballen extra langzaam in een magnetron hangen, dit vanwege de straling die smartphones afgeven. Hoewel het niet bewezen is dat je op korte termijn kanker of iets dergelijks oploopt van de straling die smartphones afgeven, is er wel degelijk bewijs dat de straling negatieve effecten op de cellen in ons lichaam heeft. En aangezien deze straling zowat direct gericht is op je ballen wanneer je je iPhone in je broekzak hebt zitten, kun je maar beter zorgen dat je gepast ondergoed aan hebt, toch?

Spartan to the rescue

Gelukkig is er Spartan, het ondergoedmerk waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Hun producten beschermen je ballen tegen straling zodat je met een gerust hart je smartphone in je zak kunt dragen. Ze hebben hun ondergoed voorzien van WaveTech, een gepatenteerde technologie die straling tegenhoudt. Oke, sure, whatever man.

Toegegeven, dit is wel een beetje aluhoedjes-bullshit. Maar de boxers zien er gelukkig niet al te shabby uit, dus ben jij bang dat je zak overkookt, scoor je Spartan dan hier. Een boxer kost je wel 42 euro, maar dan heb je ook wat (lees: rauwe, niet-gefrituurde ballen).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws