Kaj van der Voort en Moïse Trustfull zijn in Chersonissos

Partyscene Redactie | 31 januari 2018
lifestyle

Na de combinatie Kaj van der Voort en Sara Ras op Kos, Moïse Trustfull en Stefan de Vries in Albufeira, zijn nu GOGO Reisreporters Kaj en Moïse samengebracht om je mee te nemen naar Chersonissos!

Chersonissos, Cherso, Hersonissos of Χερσόνησος op zijn Grieks, is terug van weggeweest. Het is de bekendste badplaats op Kreta en dat is niet voor niets. Je hebt er gruwelijke feesten, kunt er heerlijk eten en maximaal chillen in een mooie omgeving. Alles wat je zoekt in een vakantie! Veel jongeren komen naar Chersonissos om te feesten. In het eerste Destination Report nemen GOGO reisreporters Kaj en Moïse je dan ook mee op kroegentocht en naar een groot feest op Starbeach!

GOGO kroegentocht

Op de GOGO kroegentocht leer je in één avond de leukste mensen kennen met wie je op vakantie bent. Op deze avond ga je langs alle gezellige kroegen en vette clubs zoals Bio Bio, Hof van Holland, Havana, Cameo, Paradiso en Club Sensation, en je weet gelijk waar je de rest van je vakantie naartoe moet.

Starbeach

Overdag is iedereen te vinden op Starbeach. Met een drankje in je hand onder de warme Griekse zon, is het hier goed toeven bij de zwembaden. ’s Avonds gaat het hier vier keer per week helemaal los met de feesten Beachflirt, Tribal Party, Lovestar en Beach Party! Headliners als Afrojack, Puinhoop Kollektiv, Hardwell, Lady Bee en vele andere topnamen hebben hier al gestaan. Voor deze zomer staan er alweer een heleboel grote namen geboekt.

GOGO verkoopt de Starbeach Combo deal waarbij je de feesten Beachflirt en Lovestar meepakt en, voor de echte Starbeach lovers, de Starbeach Unlimited Deal waarmee je 12 dagen lang toegang krijgt tot alle evenementen. Meer informatie, tickets en vakanties vind je op www.GOGO.nl.

GOGO tv

Iedere woensdag en vrijdag rond 16:00 uur komt er een nieuwe aflevering online van Kaj en Moïse in Chersonissos. Bekijk vanmiddag de eerste aflevering en droom vast weg over jouw ultieme jongerenvakantie op GOGO tv.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws