TT Isle of Man wordt dé motorracegame van 2018

Geert van der Klugt | 21 januari 2018
lifestyle

'Recent bracht Big Ben games de trailer uit van hun nieuwe game: TT Isle of Man. De video wekt simpelweg een adrenaline-rush op en zet hiermee de standaard voor het motorrace spel.' Aankomende maart ligt dit spel in de winkelschappen.

TT Isle of Man: virtuele replica

Veelbelovend is het zeker: Isle of Man - een Engels eiland - huist één van de gevaarlijkste racetracks op aarde. Het spel streeft ernaar elke kronkel, -bocht en -hobbel na te bootsen. Mét succes. 'De track is één-op-één gereproduceerd. Er wordt aandacht geschonken aan de kleinste details, zoals het horen van zoevende lucht op verschillende snelheden. We hebben beschikking tot nieuwe technologie en tillen hiermee het race-genre naar een nieuw niveau', verklaart Big Ben games in een persbericht.

Motorrace kampioen onder de indruk

John McGuiness - 73-malig deelnemer aan de échte Isle of Man-race - deelt enthousiast het volgende: 'De gameplay is verbluffend! Dit is absoluut één van de indrukwekkendste motorsimulaties die ik ooit heb gespeeld.' Hij won zelf 23 van zijn deelnames. Of hij dit weer presteert in de virtuele versie? Aankomend voorjaar zullen we het zien.

De officiële site vindt je hier. Voor meer informatie kun je de facebook pagina bezoeken. Het spel komt in maart uit op PS4, -Xbox en -PC.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws