Dit is de kledinglijn die alle EDM artiesten dragen

Stijn van Beers | 18 februari 2018
lifestyle

Kleding in de EDM scene

Dj’s staan niet echt bekend om hun kledingstijl, maar om hun muziek. Toch heeft de kleding een grote invloed op de uitstraling van de desbetreffende dj, denk maar aan Don Diablo of Axwell ^ Ingrosso. Soms pakt je kledingstijl ook helemaal niet goed uit, omdat het zo simpel en gewoon is. Zo is Marshmello bijvoorbeeld uitgeroepen tot een van de slechtst geklede mannen van 2017. Mocht jij dus willen doorbreken in de EDM scene, let dan vooral goed op je imago en je uitstraling qua kleding.

Virgil Abloh's Off White

Mocht je echt niet weten wat je aan moet trekken, kies dan voor Virgil Abloh's Off White, zij hebben namelijk in korte tijd zowat heel de EDM overgenomen als het om kleding gaat. Off White is direct herkenbaar aan zijn kenmerkende diagonale strepen en wordt gedragen door allerlei verschillende artiesten, van Alison Wonderland tot Markus Schulz. In de scene hebben artiesten altijd al een gedurfd gevoel voor mode gehad, met flitsende ontwerpen en opvallende kleuren, maar Off White heeft een groot deel van de EDM weten te veroveren.

Virgil Abloh

Virgil Abloh is creatief directeur van de kledinglijn van onder andere Kanye West en is een ‘rising star’ in de wereld van de mode. Zijn combinatie van streetwear met high fashion slaat aan bij de koper en ook zeker bij de moderne dance muziek. Zijn merk Off White heeft in korte periode veel artiesten overtuigd en steeds meer mensen raakten bekend met zijn kledingstijl. Ondertussen is Virgil Abloh niet meer weg te denken in de mode wereld en gaan zijn kledingstukken de hele wereld over.

Bekijk en bestel hier de collectie van Off White, maar wees gewaarschuwd: de prijs is niet niks en de collectie is binnen no time uitverkocht!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws