De klassieker ‘Scarface’ zou weleens een remake kunnen krijgen

Ivo Mollemans | 1 maart 2018
lifestyle

Filmliefhebbers opgelet! Er is namelijk nieuws waar je weleens enthousiast van zou kunnen worden. Het kan namelijk zomaar zijn dat de filmklassieker ‘Scarface’ een remake krijgt. Dat betekent dus dat we weer mogen genieten van de beroemde tekst ‘say hello to my little friend’, maar dan met 4k-beeldkwaliteit.

Remake van ‘Scarface’ is onderweg

Regisseur Antoine Fuqua en Universal Pictures zouden in overleg zijn over een eventuele remake van de film. Er is nog helemaal niks bevestigd en de partijen zitten pas in het begintraject, maar dat wil niet zeggen dat er nog geen ideeën op tafel liggen. Acteur Diego Luna, beende an ‘Rogue One: A Star Wars Story’ zou namelijk aangedragen zijn als hoofdrolspeler.

LEES OOK: Er wordt al gewerkt aan ‘Jurassic World 3’ voor 2021

Het idee voor een remake bestaat al een langere tijd en Fuqua is in 2017 al voorzichtig benaderd om de taak van regisseur op zich te nemen. Met zijn films ‘Training Day’, ‘Equalizer’ en ‘The Magnificent Seven’ heeft hij al laten zien goede verhaallijnen over gangsters te kunnen schrijven.

De klassieker in het kort

‘Scarface’ laat het verhaal zien van Tony Montana (die in de originele film gespeeld werd door Al Pacino), een Cubaanse immigrant die in de US mag blijven als hij een persoon van de overheid in Cuba vermoord. In Miami weet hij ondertussen het hele drugscircuit te domineren met alle gevolgen van dien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws